Suomen Jätskiauto Oy laajentaa toimintaansa!

Uutiset

Maaliskuussa 2015 Suomen Jätskiauto Oy:n toiminta laajenee ja Jätskiautot starttaavat jatkossa myös Etelä-Savossa​, Pirkanmaalla, Lounais-Suomessa, Satakunnassa, Keski-Suomessa, Keski-Pohjanmaalla, Vaasassa ja Rovaniemellä. Kaikki ajettavat reitit löytyvät tarkemmin postinumerohakua käyttäen www.jatskiauto.com

Suomen Jätskiauto Oy on 100 % suomalaisomistuksessa oleva yritys. Jätskiauto ketjun toiminta perustuu paikalliseen franchising yrittäjyyteen. Jätskiauto tuo jäätelötuotteita ja pakasteita lähelle kotiovia. Näin varmistetaan kylmäketjun katkeamattomuus. Jätskiautolla on oma suomalaisten toivemakujen pohjalta suunniteltu tuotevalikoima. Kaudelle 2015 on luvassa paljon uutuustuotteita, myös kuluttajien paljon toivomia maidottomia tuotteita.

Suomen Jätskiauto Oy työllistää noin 100 työntekijää!
Jätskiauto ketjun työllistävä vaikutus 2015 sesongissa on noin 100 henkilöä. Myös välilliset työllisyys vaikutukset ovat varsin merkittäviä. Tulevien vuosien sesongeissa tavoitteena on vielä laajentaa toimintaa noin 120-150 henkilöä työllistäväksi ketjuksi.