Suomeen syntymässä suuri valtakunnallinen kuntoutuksen palveluntuottaja

Uutiset

Suomeen on syntymässä valtakunnallinen kuntoutuskeskittymä, kun Verve ja KK-Kunto Oy yhdistävät toimintansa 1.3.2015. Yhdistymisellä vastataan tämän päivän työelämän ja yhteiskunnan tarpeisiin, joissa keskeistä on työurien pidentäminen ja työelämässä jatkaminen entistä pidempään. Laajentuvan palveluverkoston ansiosta palvelut ovat entistä paremmin saatavilla asutuskeskuksissa ja lähellä ihmisiä.
-Voimavaroja keskittämällä luomme entistäkin paremmat toimintamahdollisuudet ja pystymme kehittämään palveluja laadullisesti ja sisällöllisesti kannattavammin, toteaa KK-Kunto Oy:n toimitusjohtaja Hannu Ronkainen.

Hengitysliiton omistuksessa ollut Verven kuntoutustoiminta siirtyy KK-Kunto Oy:lle 1.3.2015, ja Verven henkilöstö siirtyy ostajan palvelukseen vanhoina työntekijöinä. Toiminta Verven ja KK-Kunnon yksiköissä jatkuu siirtymävaiheen jälkeen Verve-nimen alla. Omistajayhtiön nimi on jatkossa KK-Verve Oy. Omistusjärjestelyllä ei ole vaikutusta yksiköiden toimintaan, asiakkaisiin tai yhteistyökumppaneihin. Majoitus- ja ravintolatoimintaa harjoittavat yksiköt Anttolanhovi ja Hotelli-ravintola Lasaretti jatkavat toimintaansa Hengitysliiton omistuksessa.
-Hengitysliitolle on tärkeää, että laadukkaan toiminnan jatkuvuus ja henkilöstön asema turvataan. Edunvalvontajärjestönä jatkamme työtä kuntoutuksen sisällön ja vaikuttavuuden kehittämiseksi, sanoo Hengitysliiton toimitusjohtaja Veikko Korpela.

Nyt syntyvä yritysryhmä on Suomen suurin kuntoutuspalvelujen tuottaja, jonka yhteenlaskettu liikevaihto on 39 miljoonaa euroa ja joka työllistää noin 480 henkilöä.

Vastaa