Anttolan Sanomat on ilmestynyt Anttolassa ja lähialueella vuodesta 1993 alkaen. Lehti on alusta alkaen kertonut oman alueensa tapahtumista ja asioista. Anttolan liityttyä Mikkeliin vuoden 2001 alusta on kulmakunnan oma lehti tullut entistäkin tärkeämmäksi Anttolan äänitorveksi.

Toki Anttolan Sanomat singahtaa myös oman alueensa ulkopuolelle. Lehteä tilaavat kesäasukkaat ja Anttolasta työn perässä maailmalle muuttaneet koti-ja kesäseudun asioista kiinnostuneet ihmiset.

Anttolan Sanomien uutisointi on hidastempoista, koska lehti ilmestyy kerran kuukaudessa. Pyrimme löytämään mielenkiintoisia, lukijoita kiinnostavia aiheita seudun historiasta, elämästä, tapahtumista ja henkilöistä. Hieman tuoreemmat uutiset löytyvät nettisivujemme etusivun kautta.

Jos haluat tietää, mitä Anttolassa ja lähitienoilla tapahtuu, tilaa lehti kotiisi. Vuosikerran hinta vuodelle 2018 on 30 euroa, (sis. ALV 10 %) ja sillä hinnalla et löydä Anttolan kuulumisia samaa määrää mistään muusta mediasta! Voit kirjoittaa myös oman juttusi, pakinan tai kolumnin. Sähköpostilla tavoittaa parhaiten. Kirjeen ja kortinkin voi lähettää tai vaikkapa rimpauttaa puhelimella. Pysytään kuulolla!

Anttolan Sanomien toimitus